Contact met de Gezondheidsraad

Informatie en vragen over corona en vaccinaties

Kijk voor meer informatie over:

  • symptomen, klachten en persoonlijke vragen rondom coronavaccinatie op Rijksoverheid.nl. Met vragen over uw persoonlijke situatie kunt u verder terecht bij uw huisarts. De Gezondheidsraad kan dergelijke vragen niet beantwoorden.
  • de ontwikkeling en beoordeling van verschillende (corona)vaccins en de werkzaamheid daarvan op CBG-MEB.nl
  • de griepprik , de HPV-vaccinatie en de pneumokokkenvaccinatie voor ouderen op de website van het RIVM. U kunt hiervoor ook terecht bij uw huisarts of de GGD.

Persvoorlichting

Bent u journalist en wilt u inhoudelijke informatie over adviezen, kijk dan op onze Perspagina.

Spreekverzoek

Wilt u de voorzitter, vicevoorzitter of een van onze wetenschappelijk medewerkers uitnodigen voor een als spreker? Mail dan uw verzoek met bijbehorende informatie naar pers@gr.nl. Bij externe activiteiten is te zien waar zoal aan deelgenomen is.  

Leden van de Gezondheidsraad treden in de regel niet op namens de raad, tenzij de voorzitter daarom vraagt. Zij kunnen wel deelnemen aan activiteiten of interviews afgeven op persoonlijke titel en vanuit hun eigen expertise. Raadsleden zijn daarvoor niet te benaderen via de Gezondheidsraad.

Sociale media

Volg de Gezondheidsraad op LinkedIn en Twitter.

Een vraag stellen

Is uw vraag bij de veelgestelde vragen niet beantwoord, of hebt u een andere vraag of opmerking voor de Gezondheidsraad? Neem dan contact met ons op via onderstaand vragenformulier. Om uw vraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden, vragen wij u zo duidelijk mogelijk in te vullen waaraan u behoefte heeft. Indien u alleen iets wilt mededelen ontvangt u van ons geen reactie. De Gezondheidsraad neemt dit dan ter kennisgeving aan. 

Vragenformulier

Kies een rubriek(verplicht)
Uw gegevens
Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend om uw vraag te beantwoorden. Uw vraag wordt door onze eigen medewerkers beantwoord. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld.

Akkoordverklaring(verplicht)