Contact

Op deze manieren kunt u contact met ons opnemen:

Voor informatie

Algemeen

Telefoon: 06 211 13 888
E-mail: info@gr.nl

Vragen over het coronavirus?

Hebt u vragen over het coronavirus (COVID-19) of wat u zelf kunt doen? Ga voor de meest actuele informatie naar Rijksoverheid.nl.

Publieksinformatie

Heeft u een vraag over een bepaald advies of over een ander onderwerp? Stuur dan een e-mail via info@gr.nl. U krijgt altijd een reactie. 

Persvoorlichting

Bent u journalist en wilt u inhoudelijke informatie over adviezen, dan kunt u terecht bij Aicha Lubbinge. Bereikbaar via 06 150 38 401 (b.g.g. 06 211 13 888) en e-mail aj.lubbinge@gr.nl. Voor secretariaatszaken kunt u terecht bij Carly Staats, tel. 06 159 60 533 (b.g.g. 06 211 13 888), e-mail: c.staats@gr.nl.

Adressen

Postadres

De Gezondheidsraad
Postbus 16052
2500 BB Den Haag

Bezoekadres

Korte Voorhout 7
2511 CW  Den Haag
(Legitimatie verplicht)

Routebeschrijving

De Gezondheidsraad bevindt zich aan het Korte Voorhout 7 te Den Haag, in het gebouw van het ministerie van Financiën (legitimatie verplicht).

Openbaar vervoer

Komt u met de trein? Het ministerie van Financiën bevindt zich op ongeveer 10 minuten loopafstand vanaf het Centraal Station.

Het gebouw is ook goed bereikbaar per bus of tram. Op 9292 vindt u de mogelijkheden die passend zijn op dag en tijdstip van uw komst. Vanaf het Centraal Station is het slechts één halte met tram 9, 15 of 16.

Parkeren

Parkeergarage Museumkwartier (onder het Tournooiveld), Parkeergarage Plein (onder het Plein) en Parkeergarage Malieveld (onder het Malieveld) bevinden zich op ongeveer 5 minuten loopafstand van het ministerie van Financiën.

Fiets

In de Casuariestraat, in de parkeerkuil gelegen rechts naast de hoofdingang, kunnen bezoekers hun fiets stallen.

Bezoekersprocedure

Bezoekers van de Gezondheidsraad moeten zich aan de receptiebalie van het ministerie van Financiën legitimeren met een geldig identificatiebewijs: een paspoort, rijbewijs of identiteitskaart. Als de Gezondheidsraad vooraf geïnformeerd is over uw bezoek, dan wordt uw naam doorgegeven aan de receptiebalie. Zo kunt u sneller het pand betreden.