Op deze manieren kunt u contact met ons opnemen.

Adressen

Informatie

Algemeen: (070) 340 75 20
E-mail: info@gr.nl

Persvoorlichting

Inhoudelijke informatie over adviezen verstrekt:
Eert Schoten. Bereikbaar via tel. 06 462 36 998
(b.g.g. (070) 340 75 20) en e-mail: ej.schoten@gr.nl

Postadres

De Gezondheidsraad
Postbus 16052
2500 BB Den Haag

Bezoekadres

Parnassusplein 5
2511 VX Den Haag
(Legitimatie verplicht)

Routebeschrijving

De Gezondheidsraad bevindt zich aan het Parnassusplein 5 te Den Haag, in het gebouw van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (legitimatie verplicht).

Per trein

Den Haag CS is het eindpunt van treinen uit de richting Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer. Vanaf station Den Haag CS volgt u de borden voetgangersroute centrum. U loopt onder het ministerie van IenM door. Over de brug slaat u rechtsaf de Zwarteweg in. U wandelt onder het tramviaduct door. Na ongeveer 30 meter aan uw linkerhand gaat u het Parnassusplein op. De hoofdingang bevindt zich aan de rechterkant van dit plein.

Nederlandse Spoorwegen

Per bus/tram

Op het Centraal Station stopt een groot aantal trams, stads- en streekbussen. Ook doen twee interliners het station aan. Vanaf Den Haag CS volgt u de looproute richting centrum (zie per trein).

HTM

Per auto

Uit de richting Utrecht

Volg de A12 tot het Prins Clausplein. Daarna doorrijden richting Den Haag centrum. Vervolgens afslag Den Haag centrum (afrit 2) nemen. Aan het einde van de afslag linksaf en dan het Prins Berhardviaduct op. Bij de afrit links voorsorteren en bij de stoplichten aan het eind van het viaduct een U-bocht linksom maken. Neem de ventweg naast het viaduct en volg het bord ‘Helicon’. Links onder het viaduct door, de Oranje Buitensingel op. Direct weer links de boogbrug over. De ingang van de parkeergarage ‘Helicon’ bevindt zich naast het tramviaduct. Indien deze garage vol is kunt u parkeren in de nabijgelegen garage van het ministerie van IenW of andere garages in de buurt.

Uit de richtingen Amsterdam en Rotterdam

Volg de A4 richting Prins Clausplein. Daarna afslaan naar de A12 richting Den Haag centrum. Vervolgens routebeschrijving zoals vanuit Utrecht.

Bezoekersprocedure

Bezoekers van de GR moeten zich aan de receptiebalie van VWS legitimeren aan de hand van een geldig identificatiebewijs. Dit conform de Wet Uitgebreide Identificatieplicht. Bezoekers met een Nederlandse nationaliteit kunnen zich identificeren met het paspoort, het rijbewijs of de Nederlandse identiteitskaart (voorheen Europese identiteitskaart). Bezoekers met een andere nationaliteit kunnen zich identificeren met een vreemdelingendocument.

Het is raadzaam de contactpersoon binnen de GR vóóraf de gegevens van de bezoeker door te laten geven aan de receptiebalie. Dat bespoedigt de procedure voor het verkrijgen van een toegangspas.