Op deze manieren kunt u contact met ons opnemen.

Adressen

Informatie

Algemeen: (070) 340 75 20
E-mail: info@gr.nl

Persvoorlichting

Inhoudelijke informatie over adviezen verstrekt:
Eert Schoten, tel. 06 46 23 69 98, e-mail: ej.schoten@gr.nl.

Postadres

De Gezondheidsraad
Postbus 16052
2500 BB Den Haag

Tijdelijk Bezoekadres (vanaf maandag 10 tot en met 21 december 2018)

Rijnstraat 50
2515 XP  Den Haag
(legitimatie verplicht)

Routebeschrijving

De Gezondheidsraad bevindt zich in de Rijnstraat 50 te Den Haag, in het gebouw van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (legitimatie verplicht).

Openbaar vervoer

Het gebouw van OCW ligt naast het Haagse Centraal Station. Den Haag CS is het eindpunt van treinen uit de richting Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer. Verder stopt er een groot aantal trams, stads- en streekbussen. Voor actuele reisinformatie kunt u terecht op de volgende internetsites:

Nederlandse Spoorwegen
HTM

Per auto

Komende vanaf de A4 (Amsterdam), A12 (Utrecht) of A13 (Rotterdam) volgt u de borden Den Haag. Deze borden volgt u tot het einde van de Utrechtsebaan. Geen afslagen nemen, gewoon rechtdoor rijden. Bij de verkeerslichten gaat u linksaf de Zuid-Hollandlaan op. Bij de volgende verkeerslichten slaat u nogmaals linksaf. U rijdt nu op de Koningskade. Ga na 350 m. rechtsaf de Korte Voorhout op. Ga na 30 m. linksaf de Prinsessegracht op. Ga na 0,5 km linksaf de Turfmarkt op. Ga na 20 m. linksaf de Oranjebuitensingel op. Aan deze kant bevindt zich de parkeergarage van het ministerie van OCW.

Komende van de N44 (Amsterdam) volgt u de borden Den Haag Centrum. Op de Zuid- Hollandlaan gaat u na de verkeerslichten linksaf de Koningskade op. Ga na 350 m. rechtsaf de Korte Voorhout op. Ga na 30 m. linksaf de Prinsessegracht op. Ga na 0,5 km linksaf de Turfmarkt op. Ga na 20 m. linksaf de Oranjebuitensingel op. Aan deze kant bevindt zich de parkeergarage van het ministerie van OCW.

Parkeren

In de Hoftoren zijn 161 parkeerplaatsen beschikbaar, door dit beperkte aantal is vrij parkeren niet mogelijk. Bezoekers moeten zich tenminste één dag tevoren bij de GR aanmelden voor het reserveren van een parkeerplaats.

Kunt u niet parkeren in de Hoftoren dan zijn er voldoende parkeergarages in de omgeving waar u tegen betaling kunt parkeren.

Bezoekersprocedure

Bezoekers van de GR moeten zich aan de receptiebalie van OCW legitimeren aan de hand van een geldig identificatiebewijs. Dit conform de Wet Uitgebreide Identificatieplicht. Bezoekers met een Nederlandse nationaliteit kunnen zich identificeren met het paspoort, het rijbewijs of de Nederlandse identiteitskaart (voorheen Europese identiteitskaart). Bezoekers met een andere nationaliteit kunnen zich identificeren met een vreemdelingendocument.

Het is raadzaam de contactpersoon binnen de GR vóóraf de gegevens van de bezoeker door te laten geven aan de receptiebalie. Dat bespoedigt de procedure voor het verkrijgen van een toegangspas.