Live webinar: In gesprek over Goede vertegenwoordiging

(LET OP: DEZE ACTIVITEIT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN)
Er is meer voorlichting en duidelijkheid nodig over vertegenwoordiging in de zorg. Vertegenwoordigers behartigen de belangen van patiënten die zelf geen beslissingen kunnen nemen over zorg en behandeling. Knelpunten in de praktijk hebben vaak te maken met onduidelijkheid over de bevoegdheden van vertegenwoordigers en met gebrekkige communicatie. De Gezondheidsraad beveelt aan dat beroeps- en patiëntenverenigingen samen een handreiking opstellen over wat zorgverleners, patiënten en vertegenwoordigers van elkaar mogen verwachten.

Webinar Goede vertegenwoordiging

Gaat u met ons in gesprek?

Bent u zorgverlener, patiënt, vertegenwoordiger van een familielid, vrijwillige of professionele mentor, curator of (zorg)bestuurder en bent u op zoek naar meer duidelijkheid of wilt u meer te weten komen over dit onderwerp? Of werkt u vanuit uw rol als beleidsmaker of jurist met regelgeving rondom dit onderwerp? Op 12 juni gaan we tijdens een live webinar graag met u in gesprek over het advies Goede vertegenwoordiging.  We delen de highlights uit het advies en u krijgt de gelegenheid om vragen te stellen en de dialoog aan te gaan.

Dit webinar wordt verzorgd door:

  • Mieke de Die, advocaat te Amsterdam en vicevoorzitter van de vaste Commissie Ethiek en recht van de Gezondheidsraad;
  • Rachèl van Hellemondt, secretaris van de vaste Commissie Ethiek en recht van de Gezondheidsraad;
  • Pim van Gool, voorzitter Gezondheidsraad.


Meld u aan voor het live webinar

Meld u nu via deze link aan voor het live webinar.
Datum en tijd: 12 juni 2019, 14.00 tot 15.00 uur (duur 60 minuten).
U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding in uw mailbox.

Meer informatie

Hebt u een vraag over het webinar? Neem contact met ons op via communicatie@gr.nl