Terugkijken: in gesprek over Goede vertegenwoordiging

Op 12 juni organiseerden we als Gezondheidsraad voor de eerste keer een live webinar. Tijdens deze online uitzending presenteerden we de highlights van het advies Goede vertegenwoordiging en kregen kijkers de gelegenheid vragen te stellen.

Webinar Goede vertegenwoordiging

Veel vragen uit het veld

Ongeveer zeventig zorgverleners, patiƫnten, vertegenwoordigers en beleidsmakers hebben ingelogd om het webinar bij te wonen. Dat er in het veld behoefte is aan meer duidelijkheid over goede vertegenwoordiging, bleek wel uit het grote aantal vragen dat tijdens de uitzending werd gesteld. Veel vragen zijn meteen door de panelleden beantwoord. Aan de vragen die tijdens het webinar nog niet aan bod zijn gekomen besteden we binnenkort aandacht via de nieuwsbrief van de Gezondheidsraad.

De eerste reacties van de kijkers zijn positief. Ruim 70% van de kijkers gaf na afloop aan dat het webinar goed aansluit bij hun dagelijkse praktijk. Bijna 80% vindt een webinar een goed middel om meer informatie over een advies te delen. En bijna 82% zegt het webinar na afloop te delen binnen hun netwerk.

Terugkijken

Heeft u het webinar niet kunnen volgen? Of wilt u de uitzending delen binnen uw netwerk? Kijk het webinar terug via deze link.