9e Els Borst Lezing: Een vernieuwde verhouding tussen gezondheid van mens, dier en milieu na de coronapandemie

Op 13 april 2022 heeft dr. Bernice Bovenkerk de 9e Els Borst Lezing uitgesproken met als titel Een vernieuwde verhouding tussen gezondheid van mens, dier en milieu na de coronapandemie. Downloadt hier het verslag.

Beeld: ©CEG

Uitgesteld

Vanwege de situatie rondom corona hebben we moeten besluiten de 9e Els Borst Lezing uit te stellen. Deze stond gepland voor 22 november 2021 en is verplaatst naar 13 april 2022.

Terugkijken

Binnenkort is de Els Borst Lezing van Bernice Bovenkerk op deze pagina terug te kijken. 

Over de Els Borst Lezing

De lezing is een initiatief van het Centrum voor Ethiek en Gezondheid (CEG), een samenwerkingsverband van de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving en de Gezondheidsraad, en werd voor het eerst uitgesproken in 2013. De lezing is vernoemd naar Els Borst, die als voormalig minister van VWS aan de wieg stond van het CEG. Els Borst-Eilers (1932-2014) heeft tijdens haar carrière veel aandacht besteed aan diverse ethische thema’s.