Ga direct naar inhoud
Naar de homepage van Gezondheidsraad.nl - Onafhankelijk wetenschappelijk adviesorgaan voor regering en parlement
U bevindt zich hier: Gezondheidsraad Documenten Rapport Het effect van een gemodelleerde verschuiving van een inname van 40% naar 60% plantaardig eiwit op de gezondheid van het voedingspatroon van Wageningen University & Research bij het advies Gezonde eiwittransitie

Rapport Het effect van een gemodelleerde verschuiving van een inname van 40% naar 60% plantaardig eiwit op de gezondheid van het voedingspatroon van Wageningen University & Research bij het advies Gezonde eiwittransitie

Download 'Rapport Het effect van een gemodelleerde verschuiving van een inname van 40% naar 60% plantaardig eiwit op de gezondheid van het voedingspatroon van Wageningen University & Research bij het advies Gezonde eiwittransitie'

PDF document | 1,2 MB

Advies | 13-12-2023

Naar de onderwerppagina

Dit document is een bijlage bij

  • Advies Gezonde eiwittransitie

    Advies | 13-12-2023

Deel deze pagina

  • Deel deze pagina op uw eigen account op X
  • Deel deze pagina op uw eigen account op Facebook
  • Deel deze pagina op uw eigen account op LinkedIn
Onafhankelijk wetenschappelijk adviesorgaan voor regering en parlement

Service

  • Contact
  • Vacatures
  • RSS
  • Sitemap
  • Archief
  • Pers

Over deze site

  • Copyright
  • Privacy
  • Cookies
  • Toegankelijkheid
  • Kwetsbaarheid melden

Deze website in andere talen:

  • English