Ga direct naar inhoud
U bevindt zich hier:
Gezondheidsraad
Documenten
Rapport Het effect van een gemodelleerde verschuiving van een inname van 40% naar 60% plantaardig eiwit op de gezondheid van het voedingspatroon van Wageningen University & Research bij het advies Gezonde eiwittransitie
Zoeken binnen Gezondheidsraad
Zoek
Rapport Het effect van een gemodelleerde verschuiving van een inname van 40% naar 60% plantaardig eiwit op de gezondheid van het voedingspatroon van Wageningen University & Research bij het advies Gezonde eiwittransitie
Download 'Rapport Het effect van een gemodelleerde verschuiving van een inname van 40% naar 60% plantaardig eiwit op de gezondheid van het voedingspatroon van Wageningen University & Research bij het advies Gezonde eiwittransitie'
PDF document | 1,2 MB
Advies | 13-12-2023
Naar de onderwerppagina
Dit document is een bijlage bij
Advies Gezonde eiwittransitie
Advies | 13-12-2023
Deel deze pagina
Deel deze pagina op uw eigen account op Twitter
Deel deze pagina op uw eigen account op Facebook
Deel deze pagina op uw eigen account op LinkedIn