Pers

Bent u journalist en wilt u inhoudelijke informatie over adviezen of secretariaatszaken, dan kunt u terecht bij onze persvoorlichter:

  • Tjitske Visscher | 06 254 47 658

Onze persvoorlichter is tevens bereikbaar via e-mail: pers@gr.nl. Kijk ook op de pagina veelgestelde vragen, wellicht vindt u daar al het antwoord op uw vraag.

Interview- of spreekverzoek?

Wilt u de voorzitter, vicevoorzitter of één van onze wetenschappelijk medewerkers uitnodigen voor een interview of als spreker? Mail dan uw verzoek met bijbehorende informatie naar pers@gr.nl. Bij externe activiteiten is te zien waar zoal aan deelgenomen is.  

Leden van de Gezondheidsraad treden in de regel niet op namens de raad, tenzij de voorzitter daarom vraagt. Zij kunnen wel deelnemen aan activiteiten of interviews afgeven op persoonlijke titel en vanuit hun eigen expertise. Raadsleden zijn daarvoor niet te benaderen via de Gezondheidsraad.

Vragen over een advies van de Gezondheidsraad?

Indien u geen journalist bent, maar wel een vraag heeft over een advies van de Gezondheidsraad, ga dan naar de pagina contact voor meer informatie.

Meer weten over adviezen die binnenkort uitkomen?

Op de website van de Gezondheidsraad vindt u alle aankomende adviezen.

Om automatisch te worden geïnformeerd over het werk van de Gezondheidsraad, kunt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief en/of e-mail attenderingen.

De Gezondheidsraad op sociale media

Volg de Gezondheidsraad op LinkedIn en Twitter.

Laatste persberichten: