Vooraankondiging openbare commentaar ronde conceptadvies over voeding bij diabetes

De Gezondheidsraad geeft binnenkort de gelegenheid om commentaar te leveren op de conceptversie van het advies Richtlijnen goede voeding voor mensen met diabetes type 2 en de bijbehorende achtergronddocumenten. Dit conceptadvies gaat in op de vraag in hoeverre de Richtlijnen goede voeding toegepast kunnen worden bij mensen met diabetes type 2 en of bepaalde aanpassingen nodig zijn. Informatie over de adviesvraag is te vinden bij Voedingsaanbevelingen bij cardiometabole aandoeningen.

De conceptversies worden gepubliceerd op 8 juli. Reageren kan tot en met 18 augustus.
 

©Unsplash

Wilt u op de hoogte blijven van het werk van de Gezondheidsraad? Abonneer u op de digitale nieuwsbrief en/of op e-mail attenderingen.